Trupa

PREZENTARE TRUPA:

Nimic nu este întâmplător pe lumea asta, aşa se face că sufletele însetate de vise se caută, cutreieră pământuri şi ceruri iar la un moment dat când e scris să se întâmple se întâlnesc. Povestea băieţilor, Claudiu, Cosmin și Andrei a fost diferită ani la rând până într-o dupamiază de vară când a devenit aceeaşi.

Claudia, Sonia si Bogdana, 3 fete zglobii cu vise în culori şi dorinţe ascunse în sufletele inocente şi calde. Povestea lor s-a născut simplu şi frumos, chitară, voce, pian, tobe, cântec şi prietenie. În vara anului 2011 fetele au început colaborarea cu BiG CiTY, dorinţa de a-i egala pe băieţi (îngerii lor păzitori) le-a făcut să lupte ca visul lor să prindă contur.

Muzica ce ne-o cântă e gândul lor încropit în melodie pentru toţi cei ce gândesc şi simt ca ei. Zile şi nopţi de istorii împărtăşite, ore nesfârşite de repetiţii, dealuri, păduri şi ape cutreierate, peripeţii veşnic finalizate cu învăţăminte, fire invizibile de prietenie ce au făcut nod în jurul lor ca nimeni cumva să-i despartă. Trupa celor şase prinde viaţă în fiecare zi prin muzica pe care o iubim cu toţii atât de tare, aici, acum, mâine, poimâine şi întotdeauna.

 

MEMBRI TRUPA:

Claudiu Timoce – (Chitară / Voce)
Claudia Timoce – (Chitară / Voce)
Sonia Diugan – (Voce)
Cosmin Marcu – (Chitară Bass / Voce)
Andrei Gaurean – (Clape)
Bogdana Moldovan – (Tobe / Percuție)